Aydınpınar Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı,uluslar arası standartlara uygun,yaratıcılığı ve tasarımcılığı teşvik eden bir ortamda öğretmen,öğrenci ve tüm paydaşların el ele ürettiği,mezunlarının üst okular tarafından tercih edildiği bir okul olmak

Misyon: Biz ;Aydınpınar Ortaokulu olarak Milli Eğitim Temel Kanunu’nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarını hayata geçirebilen,milli ve insani duyguları güçlü,eleştirel düşünebilen ve eleştiriye açık ,akademik başarısı yüksek,kaliteli yaşam becerisine sahip,bilgi üretme ve buluş geliştirme becerisi edinmiş öğrenciler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Başlama Saati 08:40 Bitiş Saati 15:15
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aydnpnarokul.meb.k12.tr

Adres - AYDINPINAR KÖYÜ SANTRAL MEVKİİ SANTRAL KÜME EVLERİ NO: 1 MERKEZ / DÜZCE

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Aydınpınar Köyü 2700 Nüfuslu, turistik bir köydür.Okulumuza yakın iki tane Alabalık tesisi bulunmaktadır. Köyümüzün etrafında şelaleler, yaylalar ve göller bulunmaktadır. Öğretmenlerimizin çoğu köyde kaloriferli evde oturmaktadır.

Adres - AYDINPINAR KÖYÜ SANTRAL MEVKİİ SANTRAL KÜME EVLERİ NO: 1 MERKEZ / DÜZCE

Ulaşım Saat 07:30´dan itibaren gece saat 23´e kadar her yarım saatte minübüs çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 9 km